top of page

REFEERANSER

Flislegge rundt peis 

Pålitelig, alt i hht avtale. Gode faglige råd og innspill underveis, og sært pent sluttresultat. God kommunikasjon underveis. 

 

 

 

 

Margrete Slinde Høifødt, 

Tilbygg 

Satt opp grunnmur til ca.50m2 tilbygg og støpt nytt gulv i kjeller. Dyktige i sitt fag,og god kommunikasjon hele veien. Meget godt fornøyd i henhold til pris og utførelse. Anbefales. 

 

 

 

 

Frode Wassvik

Bytte av gulvfliser I entre 

Vanntett leverte som avtalt. Jeg tror arbeidet tok litt mer tid enn de så for seg men håndverkeren som var tilstede brukte tiden han trengte for å gjøre en ordentlig jobb. Kommunikasjon og alt har fungert fint.

 

 

Daniel Vetti 

Støping av gulv og flislegging

Vi er veldig fornøyd med arbeidene Vantett AS leverte i forbindelse med renovering av 1.etg i huset vårt. Fra befaring til overlevering gikk arbeidene som forventet. Meget fornøyd med resuslatet, flott håndtværk når det gjelder flisleggingen og fuging. Vi benytter gjerne Vantett AS igjen i senere prosjekter. Takk for vel utført arbeid. 

Magnus H Borgen

Oppmuring av gavel på et lite tilbygg 

Takk for et godt og faglig, vakkert utført murerarbeid på vårt teglsteinshus. Vil absolutt anbefale deres murer og spør gjerne igjen ved behov. 

Per Edvin Vedvik 

 Flislegge vegger på to bad

Firmaet virker som et godt drevet firma. Veldig god dialog underveis og prisen jeg fikk var konkurransedyktig. Resultatet ble også bra. Kan anbefales

 Einar Brenna

Støpe gulv i kjeller 

Veldig ryddige folk. Rask befaring og oppstart, konkret pris og ryddig gjennomføring på tid som avtalt. 

 

Joacim Elgaaen Kristiansen

Støping av garasjegulv 

Topp kvalitet på arbeid og hele arbeidet var profesjonelt gjennomført fra start til slutt. 

 

Elin Sighvatsdottir

Vanndråper

La oss hjelpe deg med ditt neste bad!

bottom of page